НОВИНИ

Розпочати хочу з 33-річного досвіду роботи в Українському товаристві мисливців і рибалок на посаді голови ради Полтавської обласної організації.

10 січня 2024 року о 10:00 відбулося розширене засідання Полтавської обласної ради Українського товариства мисливців і рибалок, по скайпу, в якому взяли участь голови районних, міських та міськрайонної організацій УТМР, директори мисливських господарств Полтавської обласної організації.

Саме так можна охарактеризувати нинішній стан "ходіння по муках" користувачів мисливських угідь в Україні. Ось уже упродовж двох років не проводиться полювання через відомі причини — війна та встановлені у зв'язку з цим обмеження. Та це, мабуть, зрозуміло кожному, хто може тверезо оцінювати дану заборону. І коли на першому році відсутність...

Чому саме такий заголовок? Надіюся, що для тих, хто захоче зрозуміти, буде усе зрозуміло в процесі ознайомлення з даною публікацією, а для тих, кому це не цікаво, і роз'яснювати не потрібно.

Починаючи з 02 травня 2023 року наша організація опублікувала першу статтю на своєму сайті під заголовком «Бути членом УТМР – це право, чи обов'язок». Метою даної публікації було донести до членів Товариства та так званих критиків системи, що бути членом УТМР це право, а не обов'язок. І кожен бажаючий має таке право, як бути чи не бути членом...

Громадська організація "Українське товариство мисливців і рибалок" (УТМР) заснована у 1921 році.

Мова піде про УТМР та мисливські господарства, які входять до його системи.


На таку думку наштовхують коментарі під публікаціями про мисливське господарство в Україні та його реформування, обговорення даного питання під час дискусій зоозахисників з представниками органів виконавчої влади різних рівнів та і просто при спілкуванні з мисливцями.


Остання наша публікація була пов'язана з проведенням круглого столу, на якому обговорювалася та приймалася так звана «Стратегія розвитку мисливського господарства на період до 2030 року».

Полтавська обласна організація УТМР 
Всі права захищені 2023
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати